| Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné | |
|
+10Elis_ qwjetag rc_michal Kael Eliminator albert Zell Honza-BRT Hoz Crash 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
n3w3r
Poeet p?íspivku : 24 Age : 32 Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Fri May 25, 2007 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Johnman
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 28. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Tue May 29, 2007 12:04 am | |
| Nechcem tu byť za debila, ale používate túto stránku, nie?? - kód:
-
http://travian.spb.ru/?lang=sk | |
|
| |
Stiffler
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 28. 05. 07
| Předmět: sorry Tue May 29, 2007 1:00 am | |
| zdar najprv sa chcem ospravedlnit ze som nic neposlal, ale nejako som nezabludil od vstupu na forum, potom som sa registroval a toto citam az teraz... poniektori ma poznaju uz z predch. posobenia (napr. KAEL) a vedia ze rad prispejem na dobru vec... preto som vsetko hned napravil a zasla 750x4 poslal som to do: Vesnice: Honza-BRT tak snad je to OK viem ze je to mozno blbost, ale ak sa da tak v pripade potreby dani poslite spravu ) diiiik | |
|
| |
Kael
Poeet p?íspivku : 85 Registration date : 10. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Tue May 29, 2007 8:49 am | |
| jo stiflere vím že jsi obětavý člověk a nevadí že jsi neposlal daně, ono to sice není nikde napsaný ale nových členů se daně netýkají, lepší je se tu první rozkoukat o tom co se děje a až pak čase poslat svůj podíl na příspěvku, no ale když už jsi to poslal tak to máš aspoň už za sebou | |
|
| |
Kael
Poeet p?íspivku : 85 Registration date : 10. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Tue May 29, 2007 8:51 am | |
| - Johnman napsal:
- Nechcem tu byť za debila, ale používate túto stránku, nie??
- kód:
-
http://travian.spb.ru/?lang=sk nepožívám, zajímavá stránka, mohl by jsi ji třeba dát do tipů a triků a napsat tam její funkce užitečné jestli nějaké má | |
|
| |
Stiffler
Poeet p?íspivku : 18 Registration date : 28. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Tue May 29, 2007 3:18 pm | |
| | |
|
| |
mr_oohps
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 26. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Tue May 29, 2007 7:17 pm | |
| Napiste komu se posilaji a kolik... poslu tez | |
|
| |
Crash Admin
Poeet p?íspivku : 183 Age : 36 Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Tue May 29, 2007 7:23 pm | |
| máš to všechno v daních SST napsaný | |
|
| |
mr_oohps
Poeet p?íspivku : 22 Registration date : 26. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Wed May 30, 2007 8:27 pm | |
| | |
|
| |
Hoz
Poeet p?íspivku : 8 Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Thu Jun 07, 2007 10:38 pm | |
| - Honza-BRT napsal:
- Hlavně Crashi už žádný daně, já se taky chci pořádně rozvíjet a vedlejšáky nám tak nějak utli, tak se kroť
Jinak jsem to nemyslel na Hoze nějak zle, ale protože si pamatuji jeho identický příspěvek ze starého fóra a trefil se zrovna do mé temné nálady, tak jsem mu odpověděl. Jinak s Crashem musím jen souhlasit, stačí se podívat, teda těm , co je to zajímá na vyúčtování, tam je to jasně daný. Problém je, že spoustu lidí to netankuje, ale budou natahovat pařátky o pomoc při prvním problému. Ale je dost těch, co dají víc, než musí a těm dík . Já to fakt nemyslel nějak zle jenom jsem to chtěl okopírovat ze starého fóra jestli jsem vás urazil tak se fakt omlouvám!!! | |
|
| |
Crash Admin
Poeet p?íspivku : 183 Age : 36 Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné Thu Jun 07, 2007 11:08 pm | |
| co to sem zas taháš, to už je snad za náma | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné | |
| |
|
| |
| Nářky a stížnosti na nelidské daně, popřípadě jiné | |
|