Travian - SST Travian |
|
| Obchod | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Koralecnik.marty
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 09. 05. 07
| Předmět: Obchod Mon May 14, 2007 5:04 pm | |
| Ahojte decka, sorry za to osloveni, blbej zvyk chichi
ale naco jsem se chtel pozeptat je, zda-li kdyz poslete suroviny na trh, tak v pripade ze je tam poslete, tak vam z katualni zasob zmizi. Co by mne zajimalo, jestli si na tyto zasoby na trzisti muze sahnout nepritel pri loupeznem prepadeni ci ne?! | |
| | | Toschim Anonymní
| Předmět: Re: Obchod Mon May 14, 2007 5:10 pm | |
| dobra otazka ........ to by aj mna zaujimalo...... podla mna asi nie ale ked to vie niekto na 100% nech napise |
| | | Zell
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 14. 05. 07
| Předmět: Re: Obchod Mon May 14, 2007 5:24 pm | |
| Toto vim na 100%, nepritel ti muze ukrast i suroviny ktere mas v trzisti, pokud uz nejsou ovsem na ceste!!! | |
| | | Crash Admin
Poeet p?íspivku : 183 Age : 36 Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Obchod Mon May 14, 2007 5:31 pm | |
| jj, přesně tak jak říká Zell...proto vám doporučuju postavit druhou vesnici a tam jednoduše suroviny schováte, je to účinnější než úkryt, ten pojme jen málo surovin, ale má to nevýhodu, když o útoku nevíte, když nejste u pc, pak jste tak říkajíc v prd...eli | |
| | | Elis_
Poeet p?íspivku : 40 Age : 37 Localisation : Znojmo Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Obchod Mon May 14, 2007 8:19 pm | |
| jj ale co ti co nemají druhou vesnici ovšam je tu možnost dohody s někým s ali, že by suroviny prozatím schoval, máme tu některý, kteří mají docela slušný sklady | |
| | | Eliminator
Poeet p?íspivku : 48 Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 8:20 am | |
| lenze musi sa dodrzat pravidlo o maximalnom posielani, mozes poslat len hodinovu produkciu silnejsiemu | |
| | | Crash Admin
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 9:31 am | |
| jaký zas dodržování hodinový produkce posílání???? | |
| | | g.tailor Anonymní
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 11:54 am | |
| - Eliminator napsal:
- lenze musi sa dodrzat pravidlo o maximalnom posielani, mozes poslat len hodinovu produkciu silnejsiemu
Tohle platí jenom když nejsi v alianci, ne? Alianční posílání je myslím povoleno neomezeně, protože jak by to ti admini mohli hlídat. To bys musel mít svoji alianci, být takzvaný "mulťák" (mít více účtů) a posílat to mezi sebou. Pokud se mýlím, tak mě klidně opravte, rád se poučím |
| | | Crash Admin
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 12:20 pm | |
| no podle mě není možný hlídat 60000 účtů na každym sereveru a těch obchodů co je za den je 10x tolik, možný i víc...to jsou věšno jen výhružky podle mě a myslím, že i kdyby měl hráč víc účtů, tak to neni problém, už vidím, jak kontrolujou IP adresy a maj tam hlášení, tenhle má dva účty, ne tenhle jich má dvacet...třeba když někdo nemá doma net a hraje to třeba ze školy a spolu s ním hafo další, ze stejnýho pc třeba. nemluvě o tom, že třeba já se regnu, kdekoliv mám možnost, doma, ve škole, u kámoše a tak...takže nevím, jak by to chtěli hlídat, jedinou možností je vyplnění toho ve svém účtu, že ze stejného pc to hraje ještě někdo jinej, např. bratr nebo tak, tak podle mě tak jedině by na to mohli přijít, ale kdo by byl tak blbej to tam psát, když by měl mulťák. Další možnost je si zvolit svýho zástupce u účtu a tak už vídím, jak kontrolujou, co si kdo vymění takle s tím koho zrovna zastupuje. Podle mě je travian jako celkově nedotaženej, tak pochybuju, že v tomhle ohledu by byl nějak dotaženější, nevím třeba se mýlím, třeba vám řeknu za pár let víc, až budu na vejšce studovat informatiku a informační technologie ... pokud tomu někdo rozumíte víc, dík, že mě opravíte. tak já jdu zas šprtit na maturu mějte se, váš Lord Crash | |
| | | Elis_
Poeet p?íspivku : 40 Age : 37 Localisation : Znojmo Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 12:42 pm | |
| Je pravda, že neuhlídají tolik Ip adres.Ip adresa, která je na internet je vidět a má ji asi 1000 lidí naprosto stejnou, protože používají stejnýho poskytovatele, to by neuhlídali, ale je tu také vnitřní Ip adrese, kterou už až tak každej stejnou nemá, pokud nemá jako já router a můžu mít jakou chci ip adresu. Stejně si myslím, že Ipčka moc nekontrolujou, náhodou by odstranili někoho kdo opravdu nepodvádí a má jen omylem stejnou ip adresu jako jinej. Kdybych chtěl mít multák, tak klidně se můžu logovat jen doma na všechny účty a oni to jen tak nezjistí, dokud si z těch zemí nebudu vzájemně posílat surovniny a podporu nebo pokud tu zemi nebudu stále vykrádat, do té doby se o to ani zajímat nebudou, vím jak to byla na webgame, dokud jste nebyli nějak propojení (ali, pomoc, útok) tak na to nepřišli takže bacha na to | |
| | | Elis_
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 12:43 pm | |
| Jinak Crashi držím palce, mě to za 14 dní čeká taky | |
| | | Crash Admin
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 12:46 pm | |
| jj dík, ať ti to taky vyjde...já jdu na to příští pondělí | |
| | | Eliminator
Poeet p?íspivku : 48 Registration date : 08. 05. 07
| Předmět: Re: Obchod Fri May 18, 2007 1:44 pm | |
| no ono je to tym ze to kontroluje skript a nekontroluje to cez ip adresu, ale pokial neposielas suroviny tak je to vsetko v pohode. No ked zbadaju podozrive obraty tak vedia zistit ci to prebehlo u hracov na jednom pocitaci. ale ako bolo spomenute, pokial nic neposielas tak na teba kaslu | |
| | | zvonicek
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 11. 05. 07
| Předmět: Re: Obchod Sat May 19, 2007 10:15 am | |
| - Eliminator napsal:
- no ono je to tym ze to kontroluje skript a nekontroluje to cez ip adresu, ale pokial neposielas suroviny tak je to vsetko v pohode. No ked zbadaju podozrive obraty tak vedia zistit ci to prebehlo u hracov na jednom pocitaci. ale ako bolo spomenute, pokial nic neposielas tak na teba kaslu
Travian si ukládá na PC cookies a podle nich zjistí, kolik lidí chodí ze stejného PC. Pokud smažete cookies, nebo použijete jiný prohlížeč, Travian na to nepřijde ! | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Obchod | |
| |
| | | | Obchod | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|