Travian - SST
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Travian - SST

Travian

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Svejk

Goto down 
+9
rc_michal
Honza-BRT
Indulonix
Azaque
Eliminator
Elis_
qwjetag
Crash
ttuanek
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
ttuanek

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 08. 05. 07

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 7:57 am

tak jsem si přečetl co jste tu napsali.děkuji vám za podporu ale můj názor je ten že možná by jednou narazil ale on je tak silný hráč že si myslím že by se útoky dřív nebo později vrátili.Je docela pozdě.Já tady prostě končím.Sice se mi vůbec nechce po tý dřině na tomhle serveru ale asi není jiná možnost.Už jsem mu to i napsal že přísun jeho suroviny brzy zmizí tak mi řekl at to neruším že si aspon bude chodit pro suroviny ale na to já kašlu prostě se tu už neukážu a mám pocit že to potom smažou kvůli neaktivitě.Poslal jsem ted vše co jsem měl cejenovi a tak uvidíme.Jdu teda hrát jen speed Sad
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 8:30 am

počkám do večera a když se to nevyřeší tak jdu.Ale podpora není řešení.
Návrat nahoru Goto down
Crash
Admin

Poeet p?íspivku : 183

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 8:39 am

no ono je složitý podniknout něco už do večera, jak tak všechny posloucháš, tak maj zdecimovanou armádu....kdybys vydržel, tak do týdne mu tam můžu poslat tak 100 césarů a když se připojí ještě další...jediná nevýhoda je ta vzdálenost...
Návrat nahoru Goto down
http://ali-sst.get-forum.net
CEJEN
Anonymní

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 8:41 am

Nazdar vsichni z SST a SST 2.Prosim aby vsichni co muzou poslali podporu k ttutankovy do zitra do 12 hod odpoledne. Musime ho podporit jinak odejde. Vsichni si dejte pozor na to aby jste tam vsichni byli okolo dvanacte jinak by to nemnelo cenu. Dik a verim ze tam posleme mu na pomoc co nejvice vojsk. Diky CEJEN
Návrat nahoru Goto down
Crash
Admin

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 8:45 am

rozeslal jsem to i přes hromadný zprávy, tak snad se to povede, všichni mu tam pošlem obranu a pak ho dorazíme útokem, až si na nás vyláme zuby...
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 9:39 am

moc vám děkuju.Budu se snažit do té doby postavit co nejvíce vojáků.A sand mi je nezabije i když pochybuju protože chodí docela často.Jen aby se nestalo aby něčí vojsko nepřišlo dřív než vojska ostatních a mezi tím přišel jeho útok a to první vojsko nezničil.A kdyžtak mi pak dejte vědět co ke mě posíláte za vojska.Už jsem vám napsal co většinoiu posílá on.
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 9:42 am

a jinak s tí m že počkám do včera jsem to myslel že počkám na řešení a nééé že pokud třeba nepřijdou vojáci tak odcházím.
Návrat nahoru Goto down
qwjetag

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 14. 05. 07

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 9:51 am

Mimochodem napište sem co kdo poslal... ať máme alespoň trochu představu...
Já jsem poslal svých již dříve zmiňovaných 40 preatoriánů... Podle věštby by měli dorazit zítra v 11:45 ...

Jinak ten odvetnej útok bude zřejmě muset být v režiji SST2 my jsme opravdu moc daleko... Pište sem SST2 co kdo máte za armádu... A poslední otázka... máte někdo alespoň 10 špehů? pošlete mu je tam a prozkoumejte obrané budovy a jednotky...

Jinak pokud to všechno vyjde, zničíme mu armádu a projde nám na něj i ten útok... S velkou pravděpodobností přijde na řadu válka s tou jeho aliancí... jsou relativně silní, hlavně v útoku... jen málo jednotek je před nimi v bezpečí, proto Germáni, připravte si pár oštěpařů jsou to nejlepší obrané jedotky proti jízdě, a římanům bych doporučil, buď jízdu a nebo legionáře(no a to že 100legionářů je lepší než 30jízdy si spočítá každej sám..) ... Ale mají slabinu... Všichni jsou to Galové... Jsou relativně slabí v obraně proti pěchotě... útok naší jízdou není optimální řešení... i když pokud nebude zbytí asi nebudem mít jinou možnost...
(mimochodem mi to připomíná že jsem idiot... a poslel jsem 40 pretoriánů i když legionáři by byli rozhodně lepší.. předpokládám že asi neútočí pěchotou ale jízdou co? kua... to je tím že nejsou informace... ttuanek to bere černě a řekne že končí a ani nemůže říct nic bližšího... pošlete tam někdo ty špehy... hned!!! i kdybyste je ted měli postavit... já vám je potom třeba zaplatím... já bych je klidně poslal ale za 8 hodin(než tam dorazí) už mi budou ty zprávy k ničemu...)

Jo a další věc... může někdo stavět katapulty? platí především pro SST2 protože katapulty od SST by ke Svejkovi jely cca 45+ hodin ... Jestli můžete stavět katapulty, postavte jich pár... a pokud se Svejk nepoučí srovnáme to tam se zemí...

Tak omlouvám se ttuanek říká že nám poslal s čím chodí svejk do útoku... mě nic nepřišlo, ale hlavně to sem asi napsal během té doby co já jsem psal tuhle dlouhou zprávu... Smile takže omlouvám se příteli Smile

afro
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 9:59 am

tak znova.Posílá kolem 150 blesků plus svýho hrdinu
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:01 am

A další informace.Zeď mám na úrovni 5 a sanžím se stavit vojáky i když mi je přes noc zabije
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:03 am

a ted jsem koukal na časy jeho útoků a útočí nejčastěji ráno nebo večer
Návrat nahoru Goto down
Eliminator

Poeet p?íspivku : 48

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:19 am

ja poslem falanxov, skusim co najviac a hned dam stavat dalsich, treba posielat aj obilie pre jednotky alebo si to uz nejak vyriesis? aby nepomreli...

AESTE JEDNA DOLEZITA VEC: DO KTOREJ VESNICE TO MAM POSLAT? DO TEJ MENSEJ ALEBBO VECSIEJ? toto je velmi dolezita informacia
Návrat nahoru Goto down
Azaque

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 10. 05. 07

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:28 am

Eliminator napsal:
ja poslem falanxov, skusim co najviac a hned dam stavat dalsich, treba posielat aj obilie pre jednotky alebo si to uz nejak vyriesis? aby nepomreli...

AESTE JEDNA DOLEZITA VEC: DO KTOREJ VESNICE TO MAM POSLAT? DO TEJ MENSEJ ALEBBO VECSIEJ? toto je velmi dolezita informacia

mam spatnou zpravu, ma skromna pomoc 21 legii, 7 pretu dorazi az v 13:54 Sad
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:29 am

do tý velký a nějaký obilí by se taky hodilo protože mám produkci ted jen kolem 70 a když se tu všichni sejdete tak nevím nevím
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:31 am

právě proto potřebuju konkrétní počty abych ty vojá kdy uživil.
Návrat nahoru Goto down
qwjetag

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:32 am

Do které vesnice... no o tom jsem taky chvíli přemýšlel, ale předpokládám že v té malé není dost obyvatel na to aby tam mohly být postavené nějaké velké sklady a pokud mu Svejk krade suroviny asi půjde spíš o tu větší... doufám Smile

Jinak ttulanek, děkuji za informace... jinak kdyby se ti k němu do vesnice podařilo dostat zvěda abys zjistil jaká je celková síla jeho armády bylo by to fajn... jinak zítra ráno ti pošlu obchodníka s 1000obilí dojde tam za 8 hodin... takže když ho pošlu v 8 tak cca v 1600 bude u tebe... tou dobou bude buď naše armáda ještě na živu a nebo bude mrtvá v tom případě budeš mít aspoň další trochu surovin pro sebe... takže jen abys s tím počítal a měl místo ve sýpkách...

Jinak ještě se pokusím přistavět pár legionářů a pošlu ti je taky... dohromady by jich mohlo být cca 40... snad to nějak pomůže...

S pozdravem
afro
Návrat nahoru Goto down
ttuanek

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:41 am

a znova říkám že přes den neútočí ale až večer nebo ráno.takž to Azaque nevadí.Hlavně aby pak nezača lútočit na kalidiuse ten je taky kousek.Hlavně potřebuju zajistit obilí zkusím postavit nějaký pole ale mě stojí dost a on mě vybral
Návrat nahoru Goto down
Eliminator

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 10:55 am

poslem 90 falanxov a 750 obilia, zajtra o 12:00 to bude u teba

len pre istotu: toschim, nas byvaly clen si toto nahodou necita? teda nie ze by ma nico do toho bolo, ale pre istotu Smile
Návrat nahoru Goto down
Crash
Admin

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 11:05 am

hele hoši děláte mě radost, co se tu zúčastňujete, nej bude ttuanku zvýšit sýpku, vojáky nech, ty ti stejně zabije...zítra ráno pošlu 5000 obilí, aby to tam bylo tak kolem 2 hodiny nebo tak...co se týká hráčů ze SST 2, tak stavte útočný jednotky a hned pak po jeho útoku by měl přijít útok na něj...co nejdřív, než se vzpamatuje...proto germáni stavte co nejvíc pálkařů...tím ho hodně pomlátíte... Shocked jinak co se týče SST 2, bylo by dobré, kdyby někdo rozeslal o tomhle plánu co nejdříve hromadnou zprávu celé ally, protože všichni nechodí průběžně na forum...jestli mě ještě něco napadne, tak to sem napíšu, ale když se všichni zapojí a domluví se, tak nebude mít Svejk šanci, horší to pak bude s tou jeho aliancí, ale to už pak bude záležet taky na našich spojencích...
jo, ještě něco, pak by bylo dobré dávat vědět o stavu jednotek, co ti tam jdou na pomoc, i kvůli stavu obilí, takže stav sýpku a bude dobré, když si každý s sebou bezme nějaké to obilí případně přispěje nějakým navíc...
farao

Naposledy upravil dne Thu May 24, 2007 11:35 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
qwjetag

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 11:33 am

Jo ttuaneku až si uděláš chvilku postav si přes noc nebo raději až po tom jeho raním útoku několik špehů (aspoň 10), aby náhodou nezjistil že se u tebe scházíme a nepřipravil se na to... Naše síla bude v momentu překvapení... ráno mu na tebe projde útok a až půjde navečer, (předpokládám že chodí loupežný útoky...) přijde o polovinu svých blesků... a vrátí se do vesnice s mizernou kořistí.. hned na to se na něj sesype celé SST2 a rozbije mu ten zbytek... a pokud si nedá ani potom říct a postaví novou armádu a půjde opět do tebe, tak přijdou na řadu katapulty... každej postavíme dva a z vesnice mu do rána uděláme kůlničku na dříví... horší to bude se zbytkem jejich aliance...

afro
Návrat nahoru Goto down
Crash
Admin

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 12:19 pm

jo a stav ještě hradby, třeba kdo jste blízko u něj, tak se spolu domluvte a podpořte ho surovinama na stavbu...musí to klapnout...
Návrat nahoru Goto down
Eliminator

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 12:20 pm

len aby si potom jeho aliancia z nas nespravila kulnicku Smile
Návrat nahoru Goto down
Crash
Admin

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 12:26 pm

no s tím se musí počítat...ale až by skončil u ttuanka, šel by na další, takhle když narazí tak, třeba dá pokoj...při nejhorším bude sranda no...ale jsme od toho abysme si pomáhali a ne aby nás likvidovali jednoho po druhým...
farao
Návrat nahoru Goto down
qwjetag

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 1:38 pm

O tom že je jejich aliance silnější vím.. Mluvilo se tu v jednom tématu o zavedení nějakého organizátora útoků a obrany... I když jsem řekl že ten post nechci alespoň do doby než postavím armádu, snažím se už teď plnit ty povinnosti které z toho vyplývají... Nejbližší spojenci té aliance čítají na 350 lidí... z toho nejmíň 60hráčů bude silnějších, nebo přinejmenším stejně silných, než nejsilnější hráči u nás... na druhou stranu jsou rozházeni ve všech sektorech, ale ani to nám v případě opravdové války moc nepomůže... Vím že pokud se z toho stane otevřený konflikt, bude to nerovný boj...

Ale já jsem připravenej bojovat a ztratit třeba všechno... protože nemám co ztratit... pokud teď necháme ttuaneka padnout, svejk půjde po dalším nejbližším člověku... už jsem kvůli němu přišli o Toschima... takže není jiná cesta než bojovat... A jak říkám, raději přijdu o všechny svoje vojáky, nechám si zničit vesnici a nakonec skončím na tomhle srvru než abych si tu dál syslil suroviny s vědomím toho že jsem nepomohl kamarádovi v nouzi...

Takže otevřeně říkám, uvědomuju si že to může dopadnout dost špatně a kdo má strach že o něco příjde, ať radši odejde z aliance... Aliance je přece o vzájemné podpoře a pomoci.. takže pokud někdo nechce pomáhat a chce si jen chránit svuj vlastní zadek tak ať si jde... Se svejkem jsme zkouseli jednat a bez výsledků.. taky bych byl raději pro mírové řešení, ale jak se zdá jiná cesta není...

For honor and glory!!!

afro

Naposledy upravil dne Thu May 24, 2007 1:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Crash
Admin

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitimeThu May 24, 2007 1:54 pm

přesně tak bratře Qwjetagu ... stokrát radši řeknu udělal jsem maximmum, i když to třeba nevyšlo, než si tu syslit suroviny a moji kamarádi budou postupně odpadat až jednoho dne by došlo na mě...tak to ne...a kdo ví, třeba si dá svejk pokoj, až přijde o své blesky...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Svejk - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Svejk   Svejk - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Svejk
Strana 2 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Travian - SST-
Přejdi na: